Αρκετές πιθανότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων διατηρούν και οι τέσσερις κυπριακές ομάδες.

Το σημαντικό να παρουσιαστούν έτοιμες τη δεδομένη στιγμή. Σε ένα περίπου μήνα. Είναι ενοχλητικό να λέμε δεν είναι έτοιμη ακόμα η ομάδα. Διευθετείστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις μεταγραφές σας. Ο πρώτος στόχος είναι η πρόκριση και δεν θα χωρά δικαιολογία αν αποτύχουμε στις πρώτες ευρωπαϊκές εξετάσεις.

Οι τέσσερις ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στις αντίπαλες ομάδες. Δεν αποτελεί πια φόβητρο η Μπάτε Μπόρισοφ. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος. Ο φιλόδοξος Άρης μπορεί να γράψει ιστορία με την πρόκριση και ταυτόχρονα την συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Η Καμπάλα του Αζερμπαϊτζάν δεν είναι στο επίπεδο της Καραμπάχ η οποία πήρε τον τίτλο με μεγάλη άνεση. Δεν είναι αμελητέα κατάσταση, αλλά η Ομόνοια με τις εξαιρετικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων έχει την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα να της επιβληθεί.

Η Βοϊβοντίνα μπορεί να έχει καλό όνομα, αλλά δεν παύει εδώ και πολλά χρόνια να είναι στη σκιά του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν. Ο διψασμένος για ευρωπαϊκές επιτυχίες ΑΠΟΕΛ έχει τον πρώτο λόγο.

Η Τορπέντο της Λευκορωσίας σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο για την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με την υγεία που βγάζει τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά.

Αυτή είναι η ευκαιρία των ομάδων μας να εμφανιστούν απαιτητικές στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ