Ο ΑΠΟΕΛ σε τρεις (3) δοκιμασίες πρωταθλήματος κατάφερε να βάλει όλα τα αποτελέσματα στο πρόγραμμα, έπειτα από την ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν μπόρεσαν να υποτάξουν τους «κυανόλευκους» και παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα του «μαραθωνίου». Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν έμεινε ευχαριστημένος, διότι οι ποδοσφαιριστές απώλεσαν μία «χρυσή» ευκαιρία να πάρουν ένα «τρίποντο» που θα τους «έφτιαχνε» την ψυχολογία στο μέγιστο βαθμό. Η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη παρά την αρνητική εξέλιξη, ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει διακοπή καλούνται να την αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού ήταν χαρακτηριστικές: «Η ομάδα δουλεύει στις στημένες φάσεις αλλά θα πρέπει να είμαστε τέλειοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά. Έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί». Η δουλειά μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στο επιθετικό «κομμάτι» που προβληματίζει την ομάδα.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ