Μετά από τέσσερις αγωνιστικές και με μια εκκρεμότητα, το αναβληθέν ΑΠΟΕΛ-Πάφος, τα πρώτα δείγματα σε ό,τι αφορά στο άμεσο μέλλον ήδη συζητούνται. Επιβεβαιώνεται το περί ανταγωνισμού αλλά και το ότι ο ποδοσφαιρικός χάρτης έχει αλλάξει δραματικά.

Άρης και Πάφος είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο, με τούς πρωταθλητές να έχουν και περισσότερο βάθος φέτος για να αντεπεξέλθουν σέ δύο ταμπλό. Η Πάφος σαφώς πιο ποιοτική από τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως πιο δεμένη και πιο έμπειρη.

Η Ανόρθωση βγάζει πολύ καλή εικόνα, με παίκτες που κάνουν τη διαφορά και σύνολο δεμένο και με μπόλικη υπομονή. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ έχουν ακόμη θέματα, περισσότερο οι «γαλαζοκίτρινοι» που σχετικά νωρίς τα ντέρμπι με Πάφο και Ανόρθωση να θεωρούνται καθοριστικά για την πορεία τους τουλάχιστον στον πρώτο γύρο.

Η ΑΕΚ ακόμη ψάχνεται όπως και ο Απόλλων, ενώ ή ΑΕΛ φαίνεται να μην μπορεί για ψηλές πτήσεις. Πάντα για τα πρώτα δείγματα αναφέρομαι και πάντα για προοπτικές μέχρι τέλους πρώτου γύρου. Κατά τα άλλα, ο κόσμος δίνει δυναμικά το παρών του και διψά για μπάλα. Οπότε, η ΚΟΠ θα πρέπει να προσέξει μέρες και ώρες διεξαγωγής κάποιων αγώνων και οι διαιτητές και βαρίστες απλά σωστά να εφαρμόσουν κανονισμούς…

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΜΩΥΣΕΩΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ