18/09/2023 15:41

Μία από τις τρεις γυναίκες που κατηγορούν τον Άντονι για βίαιη συμπεριφορά, στην προσπάθειά του να την πιέσει να κάνουν σεξ απέσυρε την καταγγελία της σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει σάλος σχετικά με τις κατηγορίες από πρώην συντρόφους του Άντονι βάσει των οποίων ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί τους.

Η Γκαμπριέλα Καβάιν, μάλιστα, που παραχώρησε μια συνέντευξη στο «Globo»,περιέγραψε πως έζησε μια κόλαση ενώ ήταν έγκυος στο παιδί τους. Σύμφωνα με την Telegraph, ένα ευχάριστο έρχεται αυτές τις ώρες για τον Βραζιλιάνο.

Συγκεκριμένα, η Telegraph υποστηρίζει πως η φοιτήτρια Νομικής, Ραΐσα ντε Φρέιτας, που στην καταγγελία στην υποστήριξε πως χρειάστηκε περίθαλψη σε νοσοκομείο αφότου βρέθηκε στο αμάξι του Άντονι με μια άλλη γυναίκα το Μάιο του 2022, ύστερα από παρουσία τους σε κλαμπ, έχει αποσύρει την καταγγελία της.

Θυμίζουμε ότι η άλλη γυναίκα που έχει καταγγείλει τον εν λόγω παίκτη είναι η Ίνγκριν Λάνα η οποία τον κατηγορεί πως την έσπρωξε στον τοίχο και την πίεσε να κάνουν σεξ ενώ εκείνη τον επισκέφτηκε στο σπίτι του τον Οκτώβριο του μας πέρασε. Από την άλλη, σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός ομάδας τον Άντονι μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Ο ίδιος από την πλευρά του επαναλαμβάνει να δηλώνει την αθωότητά του στην υπόθεση.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ