Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στην εκπομπή «Total Green», όπου ανέφερε τους νέους τρόπους επικοινωνίας της διοίκησης με τον κόσμο η οποία θα χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες.

Αναλυτικά:

«Θέλαμε να τυποποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίον θα επικοινωνούμε με τον κόσμο ώστε να γνωρίζει τι να περιμένει από εμάς και να υπάρχει μία πιο οργανωμένη διαδικασία. Χωρίσαμε σε τέσσερις κατηγορίες τις δημόσιες τοποθετήσεις μας.

Η πρώτη κατηγορία έχει να κάνει με τα καθημερινά νέα της ομάδας, ενημέρωση για τραυματίες, θέματα ομοσπονδίας, εισιτηρίων και τα λοιπά. Αυτό θα το επιδιώξουμε να γίνεται μια φορά τη βδομάδα.

Ο δεύτερος τομέας αφορά το πώς προχωρά ο βραχυπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος στρατηγικός σχεδιασμός της ομάδας. Τοποθετήσεις σε αυτό το ζήτημα εκτιμούμε πως θα γίνονται μια φορά τον μήνα.

Θα έχουμε τις ευρύτερες τοποθετήσεις για το πώς προχωρά ολόκληρος ο οργανισμός, η οποίες θα γίνονται από τον πρόεδρο ή και τον αναπληρωτή πρόεδρο. Αυτές εκτιμούμε ότι θα γίνονται κάθε εξάμηνο.

Τέλος, θα υπάρχουν και οι έκτακτες τοποθετήσεις, περιπτώσεις όταν θα κρίνουμε πως χρειάζεται μια δημόσια παρέμβαση από την ομάδα και θα προχωρούμε αναλόγως».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ