Η Ομόνοια μπορεί να «πίκρανε» τους φιλάθλους της, έπειτα από την ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΛ στο «Alphamega», ωστόσο έχει κάποια θετικά που καλείται να «κρατήσει» και να «κτίσει» πάνω σε αυτά για τη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» παρόλο που βρέθηκαν άλλη μία φορά με αριθμητικό μειονέκτημα δεν ηττήθηκαν και έβαλαν έναν βαθμό στο «σακούλι» μέσα σε μία έδρα που δεν θα περάσουν εύκολα αρκετοί αντίπαλοι των «γαλαζοκίτρινων». Επίσης, ο Σωφρόνης Αυγουστή παρατήρησε πάθος στους παίκτες που είναι σημαντικό να υπάρχει σε μία «μεγάλη» ομάδα που διεκδικεί διακρίσεις.

Στα θετικά της ισοπαλίας στη Λεμεσό μπαίνουν τα δύο (2) παιχνίδια με απαραβίαστη εστία, από τα τέσσερα (4) που έδωσε το «τριφύλλι» στο πρωτάθλημα. Ο Φαμπιάνο προσφέρει ασφάλεια στην αμυντική γραμμή, αλλά και στον κόσμο της Ομόνοιας. Πως να μην είναι ήρεμος όταν το 50% των εγχώριων δοκιμασιών έληξε με «μηδέν» στην άμυνα; Ο Βραζιλιάνος μπόρεσε να ανταποκριθεί πλήρως στις «μάχες» με Νέα Σαλαμίνα (4-0) εντός και ΑΕΛ (0-0) εκτός.

Ας μην ξεχνάμε και το «Clean Sheet» στο Conference League με αντίπαλο τη Μίντιλαντ στο ΓΣΠ. Ο έμπειρος κίπερ αποτελεί εγγύηση ηρεμίας για τους «πράσινους» και δεν είναι τυχαίο ότι εκκίνησε σε όλα τα ματς ως βασικός, έχοντας από πίσω αξιόλογους ανταγωνιστές.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ