Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας με την οποία διαμαρτύρονται για την αναβολή του αγώνα με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«ΚΟΠ και Σύνδεσμος Διαιτητών σας έφαγε η προχειρότητα με αποτέλεσμα να φορτώνεται τα κακός έχοντα η ομάδας μας για τους χειρισμούς σας.

Εν συντομία κάποιους προβληματισμούς και σκέψεις:

  1. Έμεινε το μοναδικό παιχνίδι να ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική και δεν άντεχαν και αποφάσισαν μονομερώς να μην διαιτητεύσουν τον ένα και μοναδικό αγώνα και τι άλλαξε κύριοι ;; Διαλευκάνθηκαν όλες οι βομβιστικές επιθέσεις;;
  2. Τι γίνεται κύριοι και πέφτετε συνέχεια θύματα βομβιστικών επιθέσεων και που ξέρουμε ότι οι επιθέσεις που δέχεστε είναι σχετικές με το ποδόσφαιρο;;.
  3. Για ποίο λόγο η ΚΟΠ σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν έχει πλάνο Β και αναγκάζεται για ακόμη μία φορά η ομάδα μας να παίζει περισσότερα διαδοχικά παιχνίδια. Δεν μας φτάνουν οι καθημερινές μέρες και οι εργάσιμες ώρες που μας φορτώνετε, θα μας φορτώσετε και άλλες;;
  4. Για ποίο λόγο η ΚΟΠ ενώ παρέλαβε σήμερα το πρωί επιστολή από τον Σύνδεσμο Διαιτητών έμεινε άπραγη μέχρι αργά το μεσημέρι;; Με αποτέλεσμα να αφήσει ομάδες, προσωπικό και φίλαθλο κοινό στο περίμενε.
  5. Θα μείνουν ομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση για ένα ολόκληρο μήνα και η ΚΟΠ με συνοπτικές διαδικασίες έβγαλε ανακοίνωση με 5 παραγράφους χωρίς να γράφει τίποτε ουσιαστικό.

Κλείνοντας να θυμίσουμε σε κάποιους πόσο γρήγορα η ΚΟΠ αποφάσιζε ότι τα παιχνίδια πρέπει να παιχτούν για το καλό του πρωταθλήματος ενώ η ομάδα μας την ίδια ώρα έχανε τον ένα παίκτη πίσω από τον άλλο ένεκα κορονοϊού. Τι γίνεται τώρα ρε φωστήρες που πήγε το καλό του πρωταθλήματος ;;

Τονίζουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ το παραμικρό που θα ταλαιπωρήσει τόσο την ομάδα μας όσο και τον κόσμο της, αναλάβετε επιτέλους μια φορά τις ευθύνες σας. Ψάξτε την λέξη πρόληψη στο λεξικό σας. Ταυτόχρονα, καλούμε το Δ.Σ της ομάδας μας να πράξει τα δέοντα και να προστατέψει το σωματείο μας από τις προχειρότητες των πιο πάνω.

Υ.Γ: Επί της ευκαιρίας ένεκα της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους ναζί εγκληματίες όλα τα πανό και οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες θα γίνουν στο ερχόμενο παιχνίδι αν βέβαια γίνει».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ