Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Χαράλαμπος Κυριάκου, είχε την εικόνα εκείνη που αρμόζει σε έναν παίκτη – ηγέτη, στο προχθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στην επανάληψη, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε την απαιτούμενη εμφάνιση, όπως και η πλειοψηφία των παικτών άλλωστε.
Πήρε πρωτοβουλίες, είχε πολλές ατομικές προσπάθειες που ανάγκασαν αρκετούς οπαδούς να τον χειροκροτήσουν, παρά λίγο να σκοράρει κιόλας, ενώ βαθμολογείται με άριστα όσον αφορά στην ανασταλτική του λειτουργία.
Με το ανέβασμά του, είχε αποκτήσει μεγάλη ισορροπία ο Απόλλωνας μεταξύ άμυνας – κέντρου και κέντρου – επίθεσης, ενώ αποθεώθηκε και για μία ντρίμπλα απ’ αυτές που χαρακτηρίζουμε σαν «highlight». Αυτόν τον Χάμπο θέλουν όλοι να βλέπουν και να θαυμάζουν στον Απόλλωνα. Κυρίως οι υποστηρικτές των κυανόλευκων.
Είναι ο παλαιότερος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ τη δεδομένη στιγμή και εμφανίσεις σαν κι αυτήν που είχε στο β’ ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ, μπορούν να αποτελέσουν «φάρο» για όλους τους νεοφερμένους.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT