• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Χριστοδουλόπουλος: «Αμα το έλεγα, θα με περνάγανε για τρελό κανονικό!»
27/09/2023 00:20
Χριστοδουλόπουλος: «Αμα το έλεγα, θα με περνάγανε για τρελό κανονικό!»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για το προσωπικό ρεκόρ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται ο Αρης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Φαλήρου

Ιστορία «έγραψε» πρόσφατα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς βρήκε δίχτυα στο 3-0 που κέρδισε ο Αρης τον Παναιτωλικό και έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε με τη φανέλα του εγχώριου «Big-5».

Ο 37χρονος μίλησε στην κάμερα της NOVA τόσο για το δικό του επίτευγμα, όσο και για την κατάσταση που βρίσκονται οι «κίτρινοι» ενόψει της αυριανής (27/9) τους αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για τον ίδιο και το ρεκόρ του: «Κάποια πράγματα μένουν στο τέλος της καριέρας σου και είναι αυτά που μπορείς να διηγηθείς στους δικούς σου. Αφήνουν το αποτύπωμά σου στον κόσμο. Μόνο ως θετικά λογίζονται τέτοιου είδους πράγματα κι έτσι το βλέπω. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο ρεκόρ να κυνηγήσω! Το λέω αυτό, γιατί τέτοιου είδους πράγματα σου δίνουν κίνητρο να συνεχίσεις. Οταν είσαι παιδί και φαντάζεσαι ότι μπορείς να γίνεις ποδοσφαιριστής και ξεκινάς την καριέρα σου, αυτά είναι που ψάχνεις. Θέλεις να αφήσεις το αποτύπωμά σου. Αν ήμουν τυχερός ή ικανός δεν ξέρω, αλλά μέχρι στιγμής το έχω αφήσει. Πάντα αυτό ήθελα και το πέτυχα!».

Για το αν είχε ονειρευτεί να πετύχει τέτοιες προσωπικές διακρίσεις, να παίξει δηλαδή και στους πέντε «μεγάλους» και μάλιστα να σκοράρει με όλους: «Οχι! Αμα το έλεγα, θα με περνάγανε για τρελό κανονικό! Ομως, η ζωή τα έφερε έτσι που πάντα έκανα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Πραγματικά δεν το περίμενα. Ισως ποδοσφαιρικά να μπορούσα και άλλα από αυτά που έκανα. Οπως και να έχει, όμως, η μέχρι στιγμής πορεία μου με έχει γεμίσει ως ποδοσφαιριστή».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Αρης εν’ όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Στα τελευταία τρία παιχνίδια βρήκαμε τους βαθμούς που πετάξαμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Πεταμένοι βαθμοί, που μας έκαναν ζημιά, καθώς, όπως βλέπω, το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πόντος μετράει. Είναι θετικό ότι πλέον έχουμε φτάσει τους επτά βαθμούς, ότι πήραμε δύο νίκες στην έδρα μας, ότι δεν ηττηθήκαμε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Τώρα έρχεται άλλο ένα ντέρμπι, με μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Δεν χρειάζεται να πούμε τι μπορεί να κάνει στην έδρα του ο Ολυμπιακός, τι παίκτες έχει και πώς μπορεί να παίξει. Κι εμείς, όμως, είμαστε πάρα πολύ βελτιωμένοι αγωνιστικά. Και ψυχολογικά είμαστε καλά. Θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι (σ.σ. εννοεί σε ό,τι αφορά στο αποτέλεσμά του). Πιστεύω ότι αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια κι έχουμε την ίδια καλή αμυντική λειτουργία, με τις σωστές αλληλοκαλύψεις, και η συνολική μας προσπάθεια είναι καλή, μπροστά θα βρούμε φάσεις, ενδεχομένως και γκολ».

Για το πώς πρέπει να προσεγγίσει ο Αρης την αναμέτρηση: «Το παιχνίδι πρέπει να το προσεγγίσουμε με προσοχή στην αμυντική μας λειτουργία, γιατί ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνους παίκτες. Από εκεί και πέρα, με την ποιότητα που έχουμε επιθετικά, μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι».

Κατέληξε λέγοντας: «Αν συγκρίνουμε πώς ξεκίνησε η σεζόν για εμάς και πού βρισκόμαστε τώρα, πιστεύω ότι είμαστε στην καλύτερη φάση. Οπότε πάμε στο ντέρμπι με την καλύτερη ψυχολογική διάθεση κι αυτό μας βοηθάει».

Πηγή: Gazzetta.gr


btm