• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Παλιούρας: «Η ιστορική νίκη και το “καμπανάκι” της εμφάνισης»
11/03/2024 13:08
Παλιούρας: «Η ιστορική νίκη και το “καμπανάκι” της εμφάνισης»

Ο Πολύβιος Παλιούρας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC μίλησε για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας με την Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου είχε «τρελή» εξέλιξη με τους «γαλάζιους» να χαμογελούν στο φινάλε του αγώνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την ιστορική νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Ήταν μία ιστορική νίκη, καθώς ήταν μία έδρα που δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη ως τώρα. Ήταν μία αρχή για εμάς. Βλέποντας το παιχνίδι, δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του. Στο πρώτο μέρος δεν κυριάρχησε κάποιος από τους δύο αντιπάλους. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε σωστά, καθώς ενώ είχαμε το προβάδισμα δώσαμε δικαιώματα στην αντίπαλο να γυρίσει την κατάσταση. Στα θετικά μπαίνει η αντίδραση των ποδοσφαιριστών που πήραν τη νίκη και μας έδωσαν βαθμούς. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε να διεκδικούμε τις νίκες. Θέλουμε βελτίωση».

Για την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος: «Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές μας, ωστόσο, από τη στιγμή που ήμασταν μπροστά στο σκορ, έπρεπε να διασφαλίσουμε τους εαυτούς μας. Κάναμε το αντίθετο, δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο, όμως κρατάμε τη νίκη που πήραμε μέσω σπουδαίας ανατροπής».

Για τη τύχη της Πάφος FC στον αγώνα: «Βοήθησε η αποβολή της Ανόρθωσης και η τύχη. Έφερε αναστάτωση η συγκεκριμένη απόφαση. Δεν φτάνει μόνο να σε βοηθάει η τύχη σε έναν αγώνα, πρέπει και συ να βοηθάς τον εαυτό σου, να κάνεις σωστά τη δουλειά σου».

Για την επόμενη δοκιμασία με τον Άρη: «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέρουμε τη δυσκολία. Βάλαμε δύσκολα στην ομάδα του Άρη στις προηγούμενες δοκιμασίες και πρέπει να το κάνουμε ξανά. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη, να δουλέψουμε στις προπονήσεις και να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο μέσα στην έδρα μας, έτσι ώστε να πάρουμε κάτι θετικό κόντρα σε μία καλή ομάδα. Να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με εκείνο κόντρα στην Ανόρθωση. Αδικήσαμε τον εαυτό μας μέσα στη σεζόν, έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ, όμως δεν έχουμε βοηθήσει καθόλου τους εαυτούς μας. Δεν έχουμε αποδώσει το ποδόσφαιρο που θέλουμε και αυτό μας προβληματίζει αρκετά ως οικοδόμημα. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, παίρνοντας αποτελέσματα. Είναι υποχρέωση μας να δώσουμε τα πάντα».

Είναι “καμπανάκι” ενόψει της συνέχειας αυτό που ανέφερες; «Σίγουρα πήραμε νίκη κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Οι εμφανίσεις δεν μας ικανοποιούν καθόλου, μας απογοητεύει το έχουμε πει αρκετές φορές. Δεν είμαστε σε καλό σημείο, καλούμαστε να δουλέψουμε σωστά και οφείλουμε να στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε δοκιμασία. Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο».

Για τα αγωνιστικά και τη συνέχεια: «Θα είμαστε πλήρης, πλην του Ικόκο που είχε έναν τραυματισμό στον αγώνα. Θα κοιτάξουμε την κατάσταση του. Επιστρέφουν οι Μελούσο και Δημητρίου, έτσι ώστε να έχουμε λύσεις».

Για τον κόσμο και την παρουσία του: «Ο κόσμος θα δώσει το παρών στο μεγάλο παιχνίδι. Δύο ομάδες που προσφέρουν θέαμα. Ο κόσμος μας βοηθάει στις κερκίδες, ενώ στα εκτός μας έχουν λείψει πολύ. Η πλευρά μας οφείλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να τους αποζημιώσουμε. Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες, αναμένουμε την παρουσία του, θέλοντας να πάρουμε τη νίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζάιρο: «Καθαρές όλες οι αποφάσεις του διαιτητή»
Καρσέδο: «Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη»


btm