• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Χριστοφόρου: «Οι εξηγήσεις του Γκαγιέγο, η παραδοχή για την Ευρώπη και το δάνειο»
11/03/2024 12:33
Χριστοφόρου: «Οι εξηγήσεις του Γκαγιέγο, η παραδοχή για την Ευρώπη και το δάνειο»

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας με την Πάφο FC μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά και για τη συνάντηση με τον Νταβίντ Γκαγιέγο που είχε μέγιστη σημασία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη συνάντηση: «Καλό μεσημέρι. Είναι γεγονός ότι πριν την προπόνηση, έγινε συνάντηση των υπευθύνων με τον προπονητή, όπου συζητήθηκε το παιχνίδι, η γενικότερη πορεία της ομάδας, αλλά και οι δηλώσεις που έγιναν από τον ίδιο. Στη συνέχεια, αναχώρησε ο ίδιος για να κάνει προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές. Ολοκληρώθηκε η προπόνηση, αύριο (12/3) υπάρχει ρεπό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, εάν υπάρξει θα δημοσιοποιηθεί και ενημέρωση. Η αλήθεια είναι ότι συζητήθηκαν τα πάντα. Υπήρχαν ζητήματα που έπρεπε οι αρμόδιοι να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν τις απόψεις τους. Το ρεπό ήταν προγραμματισμένο πριν την Πάφο FC».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Ήταν ένα παιχνίδι με την Πάφο FC που έχει αρκετές αναγνώσεις. Στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις, από μία άτυχη στιγμή βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με ένα πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπήκε μέσα με μαχητικότητα και πάθος, κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και φάνηκε ότι μπορούσε να το κρατήσει υπέρ της το σκορ. Μία αλληλουχία γεγονότων ανέτρεψε τα πάντα, και δεν πήραμε ούτε τον βαθμό από το ματς. Έπαιξαν αρκετοί παράγοντες το ρόλο τους, όπως και η αποβολή που στοίχησε στο σύνολο. Δεν μας άξιζε να χάσουμε, αλλά ειδικά στα «play-offs» αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και τα αποτελέσματα».

Για τη συμπεριφορά του Τσίκο: «Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν μπορούμε να το κρύψουμε ότι μας ενοχλεί η συγκεκριμένη συμπεριφορά. Στα πλαίσια των εσωτερικών κανονισμών θα τύχει της πειθαρχικής διαδικασίας η συγκεκριμένη συμπεριφορά».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Η βαθμολογία λέει ότι είναι δύσκολο να διεκδικηθεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είμαστε η Ανόρθωση, είμαστε μεγάλη ομάδα και στις επτά αναμετρήσεις που έμειναν πρέπει να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς. Το τελευταίο διάστημα έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο και καλούμαστε να εμφανιστούμε σωστοί για να τους δώσουμε νίκες και χαρά. Τα παιχνίδια που χάνουμε κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οι αγώνες είναι αρκετοί, δεν γίνεται να μας φταίει πάντα η λεπτομέρεια, καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις ως ομάδα. Αν δεν τα καταφέρουμε φέτος, καλούμαστε να βλέπουμε την ερχόμενη σεζόν, έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και να έχουμε διάρκεια ως σύνολο. Οι συζητήσεις θα γίνουν με τους αρμόδιους που θα κάνουν ενέργειες για τη βελτίωση της ομάδας».

Πως θα αγωνιστεί η Ανόρθωση στη συνέχεια: «Θα συμπεριφερθούμε με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας και θα παλέψουμε κάθε αγώνα. Δεν τίθεται θέμα να τα παρατήσουμε ως σύνολο. Θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδο μας. Όσο δύσκολο και εάν είναι πρέπει να παλέψουμε στα ματς που έμειναν, έτσι ώστε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα».

Για τον Τιουνέ και τον Καστέλ: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν άριστο κλίμα, έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, άρα δεν υπάρχει κάτι».

Για τα αγωνιστικά: «Υπήρξε η απουσία του Τεχέρα που θα λείψει και στο επόμενο ματς. Ο Γκερέρο δεν πρόλαβε τη τελευταία στιγμή, ενώ στο επόμενο έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Εκτός ο Τσίκο και ο Κίκο».

Για τα οικονομικά δεδομένα: «Δεν υπάρχει κάτι για να ειπωθεί αυτή την περίοδο. Είναι ζητήματα που διαχειρίζεται η διοίκηση. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε τώρα. Ξέρουμε το πλάνο για την επίλυση του, αλλά δεν υπάρχει κάτι ως τώρα».

Για το μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης: «Αυτό που είναι υποχρέωση μας, είναι να στηρίζουμε την ομάδα έτσι ώστε να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό. Υπήρξε πίστη στο σύνολο την οποία «έφτιαξε» η ίδια. Χρειάζεται στήριξη το σύνολο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤO HXHTIKO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανόρθωση: Ο Γκαγιέγο τα είπε με Σάντη και Πριέτο, πήγε προπόνηση και… βλέπουμε
Ανόρθωση: Αμφιβολίες για το μέλλον του Γκαγιέγο


btm