• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Η δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου «Great Just Like You» με το Υπουργείο Παιδείας
27/03/2024 08:19
Η δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου «Great Just Like You» με το Υπουργείο Παιδείας

Εύφορο το πρωϊνό της Τρίτης για πρωταθλητές και μαθητές!

Το πρωινό της Τρίτης 26 Μαρτίου ξημέρωσε όμορφα για δεκάδες μαθητές και μαθήτριες των Αθλητικών Σχολείων της Κύπρου αφού είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μέσω τηλε-συνάντησης έξη από τους κορυφαίους πρωταθλητές της χώρας μας οι οποίοι αποτελούν και ιδανικά πρότυπα για τους νέους μας!

Η τηλε-συνάντηση έγινε στο πλαίσιο  της δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου «Great Just Like You» η οποία καθιερώθηκε το 2022 με στόχο να δώσει μια άλλη διάσταση προοπτικής στη διαχρονική, σταθερή στήριξη στα όνειρα και τους ανθρώπους του τόπου μας, προτάσσοντας υγιή πρότυπα του αθλητισμού, του πολιτισμού, της επιστήμης και της παιδείας στα παιδιά και τους νέους μας! Μέσα από αυτή τη δράση της, η ΟΠΑΠ Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να επικοινωνήσουν την Τρίτη το πρωϊ με πρωταθλητές πρότυπα, να αναζητήσουν απαντήσεις στις όποιες απορίες τους και να μοιραστούν μαζί τους την προσπάθεια και την πορεία της επιτυχίας τους.

Οι κορυφαίοι αθλητές μας Παύλος Κοντίδης, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Απόστολος Παρέλλης, Γιώργος Αχιλλέως, Άντρη Ελευθερίου, Άντρη Χριστοφόρου και Μαρία Μάρκου παρά το βαρυφορτωμένο και διαφορετικό πρόγραμμα προετοιμασίας τους, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων, συγχρόνισαν τη διάθεσή τους και αφιέρωσαν δύο ώρες στους νέους μας. Δύο μεστές ώρες αφού οι μαθητές των Αθλητικών μας Σχολείων έθεσαν ουσιαστικές ερωτήσεις τις οποίες οι αθλητές μας απαντούσαν ολοκληρωμένα, παραστατικά και προπαντός με όρεξη για να βοηθήσουν τους αυριανούς πρωταθλητές μας. Κι όντως! Η συζήτηση που έγινε ανέδειξε το ποιοτικό υπόβαθρο των παιδιών μας, τη δίψα τους να μάθουν και να αναζητήσουν το καλύτερο μέσα από τους καλύτερους!

Την τηλε-συνάντηση χαιρέτησε η Επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Θέοτη Πούρου, η οποία ευχαρίστησε τους πρωταθλητές μας για την προθυμία τους να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Υπουργείου και της ΟΠΑΠ Κύπρου. Η κυρία Πούρου συνεχάρη τους Επόπτες και Διεθυντές των Αθλητικών μας Σχολείων για το δημιουργικό έργο που παράγουν και ευχαρίστησε επίσης την ΟΠΑΠ Κύπρου για την πρωτότυπη δράση της «Great Just Like You».

Στη σύντομη παρέμβαση της η Διευθύντρια Μάρκετιγκ της ΟΠΑΠ Κύπρου, Αγάθη Μανναρίδου εξέφρασε τη συγκίνησή της για τη συνάντηση των τωρινών με τους αυριανούς πρωταθλητές της χώρας μας και βεβαίωσε ότι η Εταιρία θα είναι δίπλα τους, στηρίζοντας τα όνειρα τους με αγάπη, δύναμη και ειλικρίνεια.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της τηλε-συνάντησης ήταν οι ευχές που οι αθλητές και μαθητές χάρισαν στην πρωταθλήτρια των Παραολυμπιακών, Μαρία Μάρκου για την επέτειο των γενεθλίων της η οποία συνέπεσε με την ημέρα διεξαγωγής της τηλεσυνάντησης!

Στην τηλε-συνάντηση, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Σάββας Κοσιάρης, πήραν μέρος τα Αθλητική Γυμνάσια Έγκωμης με Επόπτη τον κ. Γιώργο Αχνιώτη,    Λανίτειου Λεμεσού (κ. Νίκος Χατζηνικολάου), Βεργίνας Λάρνακας (κ. Μιχάλης Μιχαήλ), Αγίου Θεοδώρου Πάφου (κ. Βάκης Ευαγόρου) και Παραλιμνίου (κ. Ελευθέριος Κολοκούδιας).

Παρόντα βέβαια και τα Αθλητικά μας Λύκεια Κύκκου Β΄ με Επόπτη τον κ. Ρένο Πιττάλη, Λανιτείου Λεμεσού (κ. Λοϊζος Χρυσοστόμου), Βεργίνας Λάρνακας (κ. Χαράλαμπος Χρήστου), Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου (Κώστας Τοουλιάς) και Παραλιμνίου (Βασίλης Γιωργάλλας).


btm