• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Καζαμίας: «Δεν μένει κανείς με το ζόρι… Πολύ μικρό το έλλειμα παρά τις δικαστικές υποθέσεις από το προηγούμενο Δ.Σ.»
27/03/2024 14:58
Καζαμίας: «Δεν μένει κανείς με το ζόρι… Πολύ μικρό το έλλειμα παρά τις δικαστικές υποθέσεις από το προηγούμενο Δ.Σ.»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0 για όλα όσα αφορούν στην ομάδα του.

«Λίγο πολύ, αυτά που λέχθηκαν στη Γενική Συνέλευση τα γνωστοποιήσαμε, έχει εγκριθεί ο προϋπολογισμός και όταν λέμε προϋπολογισμός είναι όλα όσα χρειάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν και όχι μόνο για το μισθολόγιο. Τα μέλη έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στο Δ.Σ. ότι μπορούν να προχωρήσουν και σε ελλειμματικό προϋπολογισμό έως και 400.000 ευρώ χωρίς να σημαίνει ότι θα συμβεί αυτό. Παρόλο που είχαμε δικαστικές υποθέσεις από προηγούμενο Δ.Σ. και πληρώσαμε πάνω από 200.000 ευρώ η σεζόν θα κλείσει με πολύ – πολύ μικρό έλλειμα», είπε αρχικά.

Ξεκαθάρισε επίσης τι περιλαμβάνει ακριβώς το θέμα με τους χορηγούς και τα έσοδα από ομάδες που χρησιμοποιούν το «Αμμόχωστος – Επιστροφή». «Πρέπει να κάνουμε πραγματικούς προϋπολογισμούς και όχι εικονικούς και δεν υπολογίζουμε σε έσοδα από ομάδες που ίσως θελήσουν να χρησιμοποιούν το γήπεδό μας και δεν ξέρουμε», είπε.

Για τα αδέλφια Δημήτρη και Ανδρέα Λάζο, αν έκαναν δεύτερες σκέψεις και θα παραμείνουν: «Η μόνη επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι θα αποχωρήσουν αυτά τα μέλη (σ.σ. συν ο ίδιος) με το τέλος της σεζόν. Μόνο οι ίδιοι μπορούν να δώσουν την απάντησή αυτή, αλλά επίσημα μπορώ να πω πως δεν έχει αλλάξει κάτι».

Για την ανανέωση με Νάρσινγκ και όλα ίσα ισχύουν για την προσπάθεια με άλλους παίκτες: «Είναι η απαρχή των ανανεώσεων. Πάρα πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να υπολογίσει ποιους παίκτες θέλει ο προπονητής μας να συνεχίσουν και στη νέα σεζόν. Για πολλούς υπάρχει και οψιόν ανανέωσης από πλευράς του σωματείου μας. Δεν θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά βάζουμε και μια παράμετρο και υπενθυμίζουμε το θέμα με τον Ντιέγο Ντορεγκαράι. Δεν πιέζουμε κανέναν ποδοσφαιριστή να μείνει και δεν μένει κανείς με το ζόρι. Όμως ψάχνουμε και εμείς οικονομικό αντίτιμο που κρίνουμε ότι θα μας ικανοποιήσει εάν κάποιος θέλει να αποχωρήσει για να πάει σε άλλη ομάδα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω πως δεν έχουμε τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ώρα. Πολλοί παίκτες ρωτούν για τη Νέα Σαλαμίνα και ακούνε τα καλύτερα σχόλια και για τις εργασιακές συνθήκες και για τις έγκαιρες πληρωμές. Καταφέραμε να κάνουμε με πολύ κόπο ένα πολύ καλό όνομα»

«Μην ξεχνάμε πως η Νέα Σαλαμίνα είναι σωματείο, υπόλογη στα μέλη της και θελήσαμε να αποταθούμε στα μέλη μας για την έγκριση του προϋπολογισμού», πρόσθεσε και συνέχισε προσθέτοντας για τον Νάρσινγκ που ανανέωσε πριν από την έγκριση του προϋπολογισμού:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας του. Για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, όποια ομάδα ενδιαφερθεί πρέπει να αποταθεί στο σωματείο μας, διατηρούμε συμβόλαιο μαζί του, αποδέχθηκε να ανανεώσει με τους δικούς μας οικονομικούς όρους».

Για τους διεθνείς και τα αγωνιστικά: «Να συγχαρώ τους διεθνείς μας Γιώργο Βίκτωρος και Τίτο Προκοπίου με την ομάδα της Εθνικής Ελπίδων, έχουμε και τον Ραντζέλο Γιάνγκα που ήταν κι αυτός με την Εθνική του (σ.σ. Κουρασάο), Ενόψει Καρμιώτισσας το Σάββατο, εκτός οι Κατσικάς και Σεργίου και έχουν ανεβάσει ρυθμό Φράγκος, Φερνάντεθ και Λέουκο. Θεωρώ ότι θα είναι στην αποστολή εκτός απροόπτου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:


btm